Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Blog

Hogyan helyezzek ki több árut anélkül, hogy túlzsúfolnám az üzletem? – optimális helykihasználás a VÁRÓCZI Üzletberendezés segítségével

Hasznos cikkek üzletberendezés, boltberendezés, üzletberendezés gyártás témában.
2017-02-21 12:26:00

A 24. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont két pavilonjában több mint 300 kiállító vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait. A térség legjelentősebb vadászati találkozójaként jegyzett, és egyben a legnagyobb hazai horgászbemutató szerepét is betöltő eseményre 55 ezer látogató érkezett a világ minden tájáról. Hihetetlen a látogatószám, és hogy a kiállítók 18 országból érkeztek.

Üzletberendezői szemmel néztük meg a kiállítást.

2017-01-20 11:40:55

Váróczi Üzletberendezés növekedés"Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni. " - mondta Napoleon Hill, amerikai író.

 

Igen, valahogy így jellemezhetnénk a tavalyi évet (is)… Alkalmazkodtunk és rengeteget fejlődtünk.

 

De mi is történt 2016-ban?

2016-12-09 15:05:41
2016-11-03 11:49:44
Black fridayEgyszer volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, meg az üveghegyeken is túl, ahol a kurta farkú malac túr, volt egyszer egy öreg ember. Ő és a családja üzletberendezés gyártásával és beépítésével foglalkozott.

Ennek az öreg embernek annyi gyermeke volt, hogy nem is tudta összeszámlálni. Valahányszor a számlálásba kezdett, mindig belézavarodott, mert ahogy elkezdte: egy, kettő, három, négy, összegomolyodtak, s kezdhette a számolást újra.

Hej, de sokat dolgozott az öreg ember, milyen sok üzletberendezés került ki a kezei közül. Merthogy övé volt az ország leghíresebb üzletberendezés gyártó, forgalmazó és beépítő vállalkozása. A fiai nagyon sokat segítettek neki.

Mivel közeledett a fekete péntek, azt gondolta egyszer magában, hogy ő bizony legalább tíz gyermeket elküld szolgálatba, a többi pedig marad az üzletberendezés területen és tovább gyártják a bútorokat és beépítik az üzleteket.

Itt a mese folytatása >>

2016-07-11 11:15:00

VÁRÓCZI ÜzletberendezésA Sea-Watch ezen már túl van, az újabb céljuk a 90%-os piaci részesedés.

Az Üzletberendezési TOP Tippekben már írtunk arról, mennyire fontos az üzletberendezés helyes megválasztása. Vannak olyan partnereink, akiknek a példáján azt be is tudjuk mutatni, mi mindent el lehet érni ezzel.

A Sea-Watch Diving Center Kft. az ország legnagyobb búváráruháza. Szabó-Latosinszky Attila cégvezetővel beszélgettünk a közös munkáról és az elért eredményeikről.

Olvassa el és lese el Ön is Attila trükkjeit >>

2016-07-05 10:44:42

8 dolog, amit a vásárlói elvárnakKereskedőként meg kell értenie a vásárló viselkedését. Ha megfigyelte a fogyasztói szokásokat, akkor a boltját meg tudja úgy tervez(tet)ni, hogy a vevői számára elég figyelemfelkeltő legyen. Ha elég vonzó az üzlete, nagyobb az esélye hogy az Ön ügyfele több időt tölt az üzletben és vásárol.

A statisztikák azt mutatják, hogy az üzletbe lépés után mindössze két másodperc alatt eldöntik az emberek hogy vásárolnak-e valamit. Ennek főleg az az oka, hogy az érdeklődői tudat alatt rangsorolják a boltját. Ha nagyszerű az üzlete, valószínűleg vásárlás lesz a látogatásból. És végső soron ez a célja, nem?

Több mint 23 éve üzletberendezéssel foglalkozunk. Ennyi tapasztalattal tudunk egy-két dolgot a vevők vásárlási szokásairól, és ismerjük az elvárásaikat is.

Ebben a cikkben megmutatom azt a 8 legjobb dolgot, amik az első 2 másodpercben meggyőzik őt arról, hogy az Ön üzletében kell vásárolnia. >>

2016-06-27 11:39:18

Hollywood az üzletekben van?Higgye el, az Ön vevői is videót néznek.

Biztos sokszor hallotta már, hogy nem elég jónak lenni, annak is kell látszani. Ez bizony az Ön boltjára is igaz. Sőt, mindenkiére. Az egyik leghatékonyabb módja a “magamutogatásnak” a saját YouTube csatorna.

Hogy miért mondom ezt?

A tévé nagyjából 20%-os reklámtartalma mellett a YouTube 2%-a szinte eltörpül. Mivel “kevesen” használják ezt a hirdetést, lényegesen olcsóbb egy-egy érdeklődőhöz eljutni.

Miértek és hogyanok >>

2016-06-20 10:11:17

9+1 dolog, amitől jó egy boltKét hete már megmutattuk rémálmaink próbafülkéjét - filmcímekkel.

Most már itt az ideje megtudni, mitől lesz jó egy bolt.

Például ezek teszik az üzletet igazán kellemessé:

  1. Hívogató teszterek: mennyire imádjuk, ha jól megvilágított polcokon a sorok elején egy jól látható TESZTER feliratú termék vár bennünket. Szerencsére egyre több üzlet belátja már, hogy nem szeretünk drága dolgokat kipróbálás nélkül megvenni, így aztán örömmel próbálgatjuk például az exkluzív, prémium termékeket is. És figyeljetek boltok, szívesen vennénk olcsó minitermékeket is kipróbálásra. Van?

Nézze meg a többi üzletberendezési tippet is >>

2016-06-14 08:26:33
Mi a hasonlóság az Ön üzlete és az éttermek közt?Elmesélem, hogy jártam a hétvégén. Egy kicsit más téma, de az Ön üzletében is ez játszódik le nap mint nap...

Családi napokat tartottunk. Együtt voltunk, anya, apa és kicsi lány. Barangoltunk, csavarogtunk, bejártunk minden érdekes helyet a környéken. Persze éhesek is lettünk a nagy sétától, úgyhogy kerestünk egy helyet, ahol megebédelhetünk.

Tudja meg, mi a hasonlóság az Ön üzlete és a különböző éttermek közt! >>

2016-06-06 10:07:19

Piszkos 12+1 a próbafülkékbenHa épp fellendítjük a magyar gazdaságot, és pénzt költünk ruhára - mert ugye mi is hordunk - jogosan várjuk el, hogy minden tökéletes legyen.

Egy beszélgetés megihletett.

Arra gondoltam, filmcímekkel mutatom meg, milyen próbafülke az, amelyik a nemszeretem kategóriába sorolható...

Itt vannak a próbafülkés filmcímek >>