Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Blog

Hogyan helyezzek ki több árut anélkül, hogy túlzsúfolnám az üzletem? – optimális helykihasználás a VÁRÓCZI Üzletberendezés segítségével

Hasznos cikkek üzletberendezés, boltberendezés, üzletberendezés gyártás témában.
2017-04-17 13:36:00

Vintage stílusú üzletberendezésHogy kihez illik a vintage stílus?

Bárkihez, aki nem tudna “katalógusüzletben” dolgozni, akit a hideg ráz a konvencionális megoldásoktól, viszont vonzódik a régiségekhez. A vintage ugyanis egy különleges, a múltat és jelent összekötő, eredeti és eklektikus irányzat.

A vintage (vintidzs vagy vintázs) szó szerint fordítva szüretet, évjáratot vagy bortermést jelent, eredetileg ugyanis a borászatban használták a kifejezést. Itt a bor kitűnő minőségére és régiségére utalt. Amikor a szó átkerült a divat és a lakberendezés szaknyelvébe is, ugyanezekkel a jelentésekkel társult. Így a vintage alatt eredetileg az 1920-as és ‘70-es évek közötti időszak ruházati és lakberendezési stílusát értjük, de

ez a jelentés mára kissé megváltozott, kitágult >>

2017-04-10 13:05:18

Mért tartják a boltosok a minimal vagy high-end üzletberendezést jó ötletnek?A vásárlókban már kialakultak a generációs és vásárlási szokásbeli különbségek. A mai magasabb jövedelemmel rendelkezőknek pedig az elvárásaik is magasabbak.

Éppen ezért fontos a számukra berendezni az üzletet. Egy jól megtervezett és felépített üzletben jelentősen több időt töltenek a vevők, és mint mindannyian tudjuk, a boltosnak ez magasabb bevételt is jelent.

Egy ilyen üzletben a vásárlók megnézhetik és megtapogathatják a termékeket, és így az eladók megvédhetik magukat attól, hogy elveszítsenek egy ügyfelet. Gondoljon csak bele, milyen könnyű lemásolni egy online üzletet. És most abba is gondoljon bele, mennyivel kellemesebb érzés személyesen vásárolni. Színhelyesen látni a terméket, érezni a tapintását, az illatát, vagy éppen hallani egy-egy ruha suhogását.

Miért ne adnánk meg a saját vevőinknek ezt az élményt?

De mit takar a minimal vagy high-end stílus? >>

2017-04-03 15:09:00

Húsvét utáni vevőcsalogató ötletekHúsvét után, tavasszal se veszítsen vásárlókat! Ugye minden üzletnek az a célja, hogy minél többen térjenek be és vásároljanak is.

A nyári időszámítás után adunk néhány hasznos ötletet, hogy az emberek szívesebben térjenek be a boltjába.

Nyitvatartási idő

A héten már megérkezett az igazi tavasz, az idő egyre jobb és az emberek egyre többet mennek a szabadba akár a munkaidő után is. Mit jelent ez a “gyakorlatban”? Olvassa el >>

2017-03-30 14:14:00

Elő a bringákkal!Itt a tavasz. Ilyenkor mi is leporoljuk kerékpárunkat, beállítjuk az ülést, megolajozzuk a láncot, felpumpáljuk a kerekeket, hogy minden rendben legyen majd az utakon. Persze közben rájövünk, hogy nem működik a világítás, elveszett az egyik sárvédőnk, vagy állítani kell még a váltón és gyorsan felkeressük a legközelebbi drótszamárszervízt.

Ha Dunakeszin, vagy közelében lakunk akkor érdemes útba ejteni a Winkler Sport üzletet, amely a város legforgalmasabb részén, a Fő út 85. alatt kiváló parkolási lehetőséggel várja vásárlóit. Itt nemcsak a kerékpárok értékesítésével, hanem szervizeléssel is foglalkoznak, így a tavaszi karbantartást érdemes szakértőkre bíznunk.

Mint ahogy a legtöbb hasonló sportüzlet ők is a téli/nyári szezonnak megfelelő termékeket tartanak.

Olvassa el, hogyan tudtunk segíteni! >>

2017-03-22 13:18:15

Üzletberendezés - Húsvéti dekoráció tippekBátran bejelenthetem: végérvényesen beköszöntött az idei tavasz.

Jobb ha már most  készülünk a közelgő ünnepre és feldíszítjük lakásunkat, üzletünket, vagy annak kirakatát a már jól megszokott motívumokkal.

Egy kis segítséget próbálunk adni a legjobb hazai és nemzetközi ötletekkel, amiket érdemes mindenkinek alkalmazni.

A legfontosabb motívumok ilyenkor természetesen a nyuszi, a bárány, a kiscsibe és a tojás, de sok helyen találkoztam egyéb aranyos (bár oda nem illő figurával), mint kis mackó, kiskutya és hasonlók.

Nézze meg a húsvéti üzletberendezés dekoráció tippjeinket >>

2017-02-27 14:43:00

Bennfentes forgalomnövelési útmutatóHa csak egy cikket olvas el az üzlet forgalomnöveléséről, ez legyen az!

Ha belépünk egy üzletbe, tudat alatt nagyjából 90 másodperc alatt hozunk ítéletet a környezetről vagy egy áruról.

A jelentős konkurencia, a versenyhelyzet arra kényszeríti a kereskedőket, hogy fennmaradásuk érdekében komoly hangsúlyt fektessenek a vásárlás pszichológiájára. Megfigyelhető, mennyire tudatosan próbálnak a vásárlók érzelmeire hatni, így serkentve őket termékvásárlásra.

Mi pedig most megmutatunk néhány verhetetlen trükköt. >>

2017-02-21 12:26:00

A 24. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont két pavilonjában több mint 300 kiállító vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait. A térség legjelentősebb vadászati találkozójaként jegyzett, és egyben a legnagyobb hazai horgászbemutató szerepét is betöltő eseményre 55 ezer látogató érkezett a világ minden tájáról. Hihetetlen a látogatószám, és hogy a kiállítók 18 országból érkeztek.

Üzletberendezői szemmel néztük meg a kiállítást.

2017-02-14 10:37:00
A 2017-es FEHOVÁn volt szerencsénk együtt dolgozni az http://outdoorexpert.hu/ csapatával. Köszönjük!
2017-02-06 12:23:00

ÜzletvilágításA jó üzletvilágítás fél siker. Nyilvánvaló, hogy építészet nem létezik fény nélkül. A terek, formák, színek mind-mind csak akkor válnak érzékelhetővé, ha fényben látjuk őket. Ha pedig a fénynek ilyen alapvető szerepe van, akkor az összhatást nagyban befolyásolja a fény minősége, az üzletvilágítás módja is. Ennek ellenére gyakran találkozunk azzal, hogy a beruházások során mire a villanyszereléshez érnek, a üzletvilágításra már nem jut elegendő pénz. Hiába szép az épület, igényesek a burkolatok és a bútorok, egy rosszul megvilágított környezetben ezek nem fognak maradéktalanul érvényesülni.

A kereskedők réges-rég tudják ezt. Persze vannak a kereskedelemnek olyan területei, ahol az optimális üzletvilágítás sejtelmes félhomályt és színes fényeket jelent, de a legtöbb üzletben a természeteshez közelítő színhőmérsékletű, jó láthatóságot biztosító fényerő a legjobb választás.

Tudja miért a legjobb dolog a ledes üzletvilágítás a szeletelt kenyér óta?

2017-01-25 11:30:00

A szakértők 3 legjobb tanácsa az üzletvilágításhozNem emlékszem olyan esetre, mikor más tollával ékeskedtünk volna. Most mégis valami hasonlót fogok tenni. Hogy miért? Mert egy fantasztikusan jó szakember gárdával azon dolgozunk, hogy a partnereink üzletében még a nyári szezonban is hatalmas forgalom legyen. Nagyon jól kiegészítjük egymást, hisz mi építjük meg az üzlet berendezését, persze csak miután ők már végeztek a boltban.

Azért szeretünk velük dolgozni, mert ők az üzletvilágítás specialistái. Ők a Ledmaster.

Megmutatom, milyen dolgokra képesek egy lapos üzlethelyiséggel >>