Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Blog

Hogyan helyezzek ki több árut anélkül, hogy túlzsúfolnám az üzletem? – optimális helykihasználás a VÁRÓCZI Üzletberendezés segítségével

Hasznos cikkek üzletberendezés, boltberendezés, üzletberendezés gyártás témában.
2017-03-22 13:18:15

Üzletberendezés - Húsvéti dekoráció tippekBátran bejelenthetem: végérvényesen beköszöntött az idei tavasz.

Jobb ha már most  készülünk a közelgő ünnepre és feldíszítjük lakásunkat, üzletünket, vagy annak kirakatát a már jól megszokott motívumokkal.

Egy kis segítséget próbálunk adni a legjobb hazai és nemzetközi ötletekkel, amiket érdemes mindenkinek alkalmazni.

A legfontosabb motívumok ilyenkor természetesen a nyuszi, a bárány, a kiscsibe és a tojás, de sok helyen találkoztam egyéb aranyos (bár oda nem illő figurával), mint kis mackó, kiskutya és hasonlók.

Nézze meg a húsvéti üzletberendezés dekoráció tippjeinket >>

2017-02-27 14:43:00

Bennfentes forgalomnövelési útmutatóHa csak egy cikket olvas el az üzlet forgalomnöveléséről, ez legyen az!

Ha belépünk egy üzletbe, tudat alatt nagyjából 90 másodperc alatt hozunk ítéletet a környezetről vagy egy áruról.

A jelentős konkurencia, a versenyhelyzet arra kényszeríti a kereskedőket, hogy fennmaradásuk érdekében komoly hangsúlyt fektessenek a vásárlás pszichológiájára. Megfigyelhető, mennyire tudatosan próbálnak a vásárlók érzelmeire hatni, így serkentve őket termékvásárlásra.

Mi pedig most megmutatunk néhány verhetetlen trükköt. >>

2017-02-21 12:26:00

A 24. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont két pavilonjában több mint 300 kiállító vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait. A térség legjelentősebb vadászati találkozójaként jegyzett, és egyben a legnagyobb hazai horgászbemutató szerepét is betöltő eseményre 55 ezer látogató érkezett a világ minden tájáról. Hihetetlen a látogatószám, és hogy a kiállítók 18 országból érkeztek.

Üzletberendezői szemmel néztük meg a kiállítást.

2017-02-14 10:37:00
A 2017-es FEHOVÁn volt szerencsénk együtt dolgozni az http://outdoorexpert.hu/ csapatával. Köszönjük!
2017-02-06 12:23:00

ÜzletvilágításA jó üzletvilágítás fél siker. Nyilvánvaló, hogy építészet nem létezik fény nélkül. A terek, formák, színek mind-mind csak akkor válnak érzékelhetővé, ha fényben látjuk őket. Ha pedig a fénynek ilyen alapvető szerepe van, akkor az összhatást nagyban befolyásolja a fény minősége, az üzletvilágítás módja is. Ennek ellenére gyakran találkozunk azzal, hogy a beruházások során mire a villanyszereléshez érnek, a üzletvilágításra már nem jut elegendő pénz. Hiába szép az épület, igényesek a burkolatok és a bútorok, egy rosszul megvilágított környezetben ezek nem fognak maradéktalanul érvényesülni.

A kereskedők réges-rég tudják ezt. Persze vannak a kereskedelemnek olyan területei, ahol az optimális üzletvilágítás sejtelmes félhomályt és színes fényeket jelent, de a legtöbb üzletben a természeteshez közelítő színhőmérsékletű, jó láthatóságot biztosító fényerő a legjobb választás.

Tudja miért a legjobb dolog a ledes üzletvilágítás a szeletelt kenyér óta?

2017-01-30 13:23:00

Vintage stílusú üzletberendezésHogy kihez illik a vintage stílus?

Bárkihez, aki nem tudna “katalógusüzletben” dolgozni, akit a hideg ráz a konvencionális megoldásoktól, viszont vonzódik a régiségekhez. A vintage ugyanis egy különleges, a múltat és jelent összekötő, eredeti és eklektikus irányzat.

A vintage (vintidzs vagy vintázs) szó szerint fordítva szüretet, évjáratot vagy bortermést jelent, eredetileg ugyanis a borászatban használták a kifejezést. Itt a bor kitűnő minőségére és régiségére utalt. Amikor a szó átkerült a divat és a lakberendezés szaknyelvébe is, ugyanezekkel a jelentésekkel társult. Így a vintage alatt eredetileg az 1920-as és ‘70-es évek közötti időszak ruházati és lakberendezési stílusát értjük, de

ez a jelentés mára kissé megváltozott, kitágult >>

2017-01-25 11:30:00

A szakértők 3 legjobb tanácsa az üzletvilágításhozNem emlékszem olyan esetre, mikor más tollával ékeskedtünk volna. Most mégis valami hasonlót fogok tenni. Hogy miért? Mert egy fantasztikusan jó szakember gárdával azon dolgozunk, hogy a partnereink üzletében még a nyári szezonban is hatalmas forgalom legyen. Nagyon jól kiegészítjük egymást, hisz mi építjük meg az üzlet berendezését, persze csak miután ők már végeztek a boltban.

Azért szeretünk velük dolgozni, mert ők az üzletvilágítás specialistái. Ők a Ledmaster.

Megmutatom, milyen dolgokra képesek egy lapos üzlethelyiséggel >>
2017-01-20 11:40:55

Váróczi Üzletberendezés növekedés"Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni. " - mondta Napoleon Hill, amerikai író.

 

Igen, valahogy így jellemezhetnénk a tavalyi évet (is)… Alkalmazkodtunk és rengeteget fejlődtünk.

 

De mi is történt 2016-ban?

2016-12-09 15:05:41
2016-11-03 11:49:44
Black fridayEgyszer volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, meg az üveghegyeken is túl, ahol a kurta farkú malac túr, volt egyszer egy öreg ember. Ő és a családja üzletberendezés gyártásával és beépítésével foglalkozott.

Ennek az öreg embernek annyi gyermeke volt, hogy nem is tudta összeszámlálni. Valahányszor a számlálásba kezdett, mindig belézavarodott, mert ahogy elkezdte: egy, kettő, három, négy, összegomolyodtak, s kezdhette a számolást újra.

Hej, de sokat dolgozott az öreg ember, milyen sok üzletberendezés került ki a kezei közül. Merthogy övé volt az ország leghíresebb üzletberendezés gyártó, forgalmazó és beépítő vállalkozása. A fiai nagyon sokat segítettek neki.

Mivel közeledett a fekete péntek, azt gondolta egyszer magában, hogy ő bizony legalább tíz gyermeket elküld szolgálatba, a többi pedig marad az üzletberendezés területen és tovább gyártják a bútorokat és beépítik az üzleteket.

Itt a mese folytatása >>