Termékek Menü

Ügyfeleink mondták

Fodor Ilona - Dunaharaszti |  5 / 5 csillag! 
2019. 05. 18.
Mind a termek, a csomagolás, a kiszállítás profizmusra vall, köszönöm szépen.

Pornói Márton – Vác
2019.05.16.
Maszk szobrász vagyok, ez a termék (próbabbaba fej és váll) kiváló szobrászati alap. Legjobb tudomásom szerint egyedül Önök árulnak méretarányos, strapabíró mellszobrot. Szeretnék több hozzánk hasonló jelmezkészítőt támogatni ilyen kiváló műhelykellékekkel!

Szalmási Pál – Budapest
209.05.16.
Fali sin rendszert vásároltam, polcoknak, otthonra. Egyértelmű volt a webshopban, hogy a sínhez milyen fogas illik, és az ár sem volt rossz. Kollégák gyorsak, pontosak, segítőkészek, és a kávé is finom volt.

Tóth Enikő – Budapest
2019.04.19.
A cégem részére kerestem babákat, hogy a megvarrt ruhákon lévő igazításokat könnyen el lehessen végezni. Gyors volt a szállítás és a csere esetén sem volt problémám, ezért ajánlom másoknak.

Engler Katalin - Budapest |  5 / 5 csillag! 
2019. 04. 18.
Igényes, szép termék. Gyors kiszolgálás és rendkívül gondos csomagolás.

Madar Istvánné - Érd
2019.04.15.
Köszönöm nagyon meg vagyok vele elégedve, a szállítási és tájékoztatás is nagyon jó volt.


Dömötöri Zoltánné – Csorna

2019.04.14.
Kézműves vagyok ezért horgolt ruhákat is készítek ezért vásároltam a szabóbabát. Kedves ügyintézővel beszéltem, aki érti a dolgát, jó minőségű árut kaptam, és árban is megfelelő volt.

Engler Katalin – Budapest
2019.04.12.
Szabóbabát kerestem hobby varrás céljából. Informatív a weboldal, áttekinthető, széles a választék és jók voltak a vélemények. Nagyon gyors volt a megrendelésemre a visszajelzés és szinte azonnal mehettem a termékért. Szuper gyors kiszolgálás, minőségi termék és precíz, gondos csomagolás.

Mácsai Ildikó – Budapest
2019.04.10.
Megtetszett a kínálatuk. A szabóbabát jónak találtam a fénykép és leírás alapján. A kért terméket rögtön átvehettem. Nem volt semmilyen elakadás vagy probléma. Meg vagyok elégedve.

Tamás Lászlóné – Budapest
2019.04.10.
Ruha eladással foglalkozom és molett próbababát kerestem. Minőségben és árban is az Önök terméke felelt meg. Korrektek, gyorsak és azt kapja az ember, amit várt.

Koroknay Nóra – Kompolt
2019.04.07.
Egy szabóbabára volt szükségem a kézzel szőtt kendőim fotózásához. Lakásdekorációnak is kiváló a baba egy szép kendővel a nyakában. Ajánlották Önöket, illetve az internetes képes kereső oldalon is látszott, hogy ez a legjobb kivitelű baba a legjobb áron. Elégedett vagyok a termékkel.

Demeter Nóra – Budapest
2019.04.07.
Megbízható, gyors és a problémára azonnal megoldást kereső cég. Úgy éreztem fontos a kérdésem a rendelésem, nem vagyok elfelejtve és a szállítás is szuper gyors. Nincs félrevezetés csak szuper ügyfelszolgálat és kiszolgálás. A termek ár érték arany tökéletes és szépek a termékek. Elégedett vagyok, szívesen ajánlom másoknak a szeles választék miatt is.

Annabella Fudella - Budapest |  5 / 5 csillag! 
2019. 04. 02.
Elégedett vagyok a rendeléssel szállítással és a termékkel is!

Ignácz Csilla – Biatorbágy
2019.03.29.
Gyors szállítás, kiváló minőségű termék, jó ár.

 |  5 / 5 csillag! 
2019. 03. 27.
Kisméretű (36-38cm-es) felnőtt vállfát kerestem. Miután üzletekben sehol nem találtam, a neten kerestem. Jó minőségű termék, pont amilyet szerettem volna. Segítőkész, szakszerű tanácsadás és kiszolgálás, gyors szállítás. Köszönöm!

 |  5 / 5 csillag! 
2019. 03. 27. 
A kiszolgálással és a termékkel is teljes mértékben elégedett vagyok. 

Őze Béláné – Cegléd
2019.03.27.
Szabászati célra vettem a babát. A leg jobb árban önöknél találtam próbababát. Gyors és kulturált volt a kiszállítás.

Halászné Szilvia – Pápa
2019.03.24.
Szimpatikusnak tűnt, jó a weboldaluk. Minőségi termékeket kaptunk. Gyors, precíz, vásárlóbarát a cég. Amikor a szállítás során probléma adódott (üveg eltörött), azonnal megnyugtattak, hogy pótolják és ez napokon belül meg is történt.

Mosonyi Anikó – Nagyvenyim
2019.03.23.
Hobbi szinten varrok, és már szükségem volt egy szabó babára. Jó ár, átlátható és könnyen kezelhető weboldal. Rendelést leadva 2 nap múlva már nálam is volt a termék. Gyors kézbesítés, könnyen kezelhető weboldal, szép, jól becsomagolt termék és jó ár!

Somos Katalin – Budakeszi
2019.03.23.
A web-oldal áttekinthető, könnyű a keresés. Az áru összekészítése gyors volt, a csomagolás profi, a termék jó minőségű, jó ár-érték arányú, tökéletesen megfelel a termék-leírásnak. Másnak is jó szívvel ajánlom.

Kuprivecz Zoltánné - Lendvadedes 5 / 5 csillag! 
2019. 03. 07.
Elégedett vagyok a termékkel és a gyors szállítással, nagyon hamar megkaptam. A szabóbaba minősége kitűnő. Köszönöm szépen!

Forgács Anita – Szentmártonkáta
2019.03.05.
Női szabó vagyok, felkérésre testvérpárnak Palotás ruhát kellett készítenem, ami olyan jól sikerült, hogy megkértek rendeljek gyermek szabóbabát, mert kiállításra kerültek a kis ruhák. Nem volt fenntartásom, mivel már vásároltam önöktől. Minőségi első osztályú termékeket forgalmaznak.

Tordáné Szepesi Éva – Szolnok
2019.03.03.
Igazából nem üzletberendezést kerestem, hanem egy olyan próbababát, ami 34-es méretű és gombostűzhető. Varrás a hobbim. A 34-es méretű baba pont a lányom mérete és az ára is megfelelő volt. Gyors postázás, a termék az elvártnak megfelelő, jó minőségű. Köszönöm!

 |  5 / 5 csillag! 
2019. 02. 23.
Nagyon kedvesek, segítőkészek, illetve nagyon gyors a kiszolgálás!

 |  5 / 5 csillag! 
2019. 02. 22.
Teljes mértékben meg vagyok elégedve a termékkel is és a szállítással is, hamarabb megkaptuk a csomagot, mint vártuk.

Kocsis Zoltán - Sándorfalva |  5 / 5 csillag! 
2019. 02. 21.
Mindennel elégedett vagyok! Gyors precíz, csomag feladás, kiszállítás!

Fülöp István – Budapest

2019.02.20.
Saját felhasználásra vásároltam terméket. Olyan, kedvező áru vállfákra volt szükségem, mely öltönyök, zubbonyok tárolására alkalmas az esetleges extra méret mellett. Gyors ügyintézés kapcsán hamar hozzájutottam a számomra szükséges termékhez. Kedvező ár, Budapesti telephely, személyes termékátvételi lehetőség, bankkártyás fizetési lehetőség, a megrendelt termék készletről való gyors átvételi lehetősége miatt választottam Önöket.

FORTE FEMINA Bt. - Pécs
2019.02.11.
Ékszereket értékesítek, és a termékek esztétikus elrendezésére kerestem megoldást. Nem voltak kételyeim, én úgy láttam, hogy Önök komolyan veszik a munkájukat. Egyik barátnőm már vásárolt Önöknél a kismama ruházatot kínáló üzlete számára berendezést, és nagyon elégedett volt Önökkel. Azt a terméket, amelyet kerestem, fehér színben csak Önöknél találtam meg, illetve az átvételi lehetőség helyszíne (Vágóhíd utca) tökéletesen beilleszthető volt az anyagbeszerző útvonalba. Végre egy olyan partnerre leltem az Önök személyében, aki pontosan tudja, hogy mit csinál, szemmel láthatóan komolyan veszi a munkáját, azt, amit hirdet magáról. Bízom benne, hogy leszünk olyan sikeresek, hogy mást is vásárolhatunk majd Önöktől. Kifogástalan, udvarias kiszolgálást kaptam a munkatársaktól, amit ezúton is köszönök. Az árut a kért időpontig tartották számomra, mivel csak a megrendelés után egy héttel tudtam érte menni. E-mailen feltett kérdésemre az ügyfélszolgálatos hölgy perceken belül válaszolt. Ritka manapság az ilyen hozzáállás, köszönöm Önöknek!

Szüma Kft. - Szekszárd |  5 / 5 csillag! 
2019. 02. 01.
Nagyon gyors szállítás, kiváló minőségű és elegáns külalakra a szabóbaba, köszönjük!

Sinka Ágnes - Velence 5 / 5 csillag! 
2019. 02. 01.
Számomra tökéletes választás volt. Gyors, pontos, megbízható kiszolgálás. Csak ajánlani tudom.

Chlebovits Tamara - Tatabánya |  5 / 5 csillag! 
2019. 01. 31.
Teljesen elégedett vagyok a termékkel, szép és esztétikus.  A szállításnál felmerült egy probléma és azt hihetetlenül profin kezelték. Ezt ezúton is köszönöm. 

Németh Katalin - Budapest |  5 / 5 csillag! 
2019. 01. 28.
Kiváló ár / érték arányú terméket kaptam, és ami döbbenetes volt, hogy kifizetéstől számított 3 órán belül kaptam értesítést a futártól, hogy másnap délelőtt szállítja. Döbbenetes gyorsaság, gondos csomagolás.

Sinka Ágnes – Velence
2019.01.27.
Interneten kerestem tűzhető próbababát, és az Önök üzletét találtam a legszimpatikusabbnak. A választék és a minőség kiváló, korrekt, gyors kiszolgálás. Egyik nap rendeltem, másnap már itt volt a megrendelt termék. Kiváló minőségű, gratulálok a vezetőnek és a csapatnak.

Dóráné Murányi Márta - Budapest
2019.01.27.
Shiatsu masszázs kezelőbe szórólap, árlista, névkártya tárolására kerestem diszkrét, jó stílusú, praktikus tárolókat. Korrekt áron, kiváló minőségű és jól megtervezett, funkcionálisan is tökéletes felszerelést kínálnak. A kedvesség pedig természetes tulajdonsága az alkalmazottaknak! A tea nagyon jólesett és finom volt!

Nagy Döniz – Debrecen
2019.01.24.
Vállfából soha nem elég, Önöknél pedig a pótlás is könnyedén kivitelezhető. Széles választék az üzletberendezések minden területén. Átlátható webáruház, könnyű megrendelés, rugalmas es kedves ügyfélszolgálat, gyors és pontos kiszállítás.

Pazsa Kornélia – Szolnok    5 / 5 csillag! 
2018.12.04.
Szuper minőség, terhelhető ruhákkal rendesen!  Gyors, pontos ügyintézés.

Szabó Ágota – Vecsés |   5 / 5 csillag! 
2018. 12. 06.
A rendelés leadását követő napon már átvehető is volt a termék, az üzletben kedves és segítőkész kiszolgálás várt. Minden flottul ment, köszönöm!

Szauterné Lévai Klára – Baja
2018.12.04.
Iskolai aula dekorálásához kerestünk öltöztethető babákat. Árban és látványban/leírás alapján megtetszett a termék. Gyorsan kézhez kaptuk a rendelt terméket, egyszerűen tudtunk rendelni. Minőségben, esztétikumban megfelelő.

Zsoldi László - Békéscsaba |   5 / 5 csillag! 
2018. 11. 30.
Rendkívül gyors és precíz vásárlási-beszerzési lehetőség! Kiváló minőségű, egyedi termék, amit eddig sehol nem tudtam beszerezni!!!

Kőszegi György - Balatonboglár
2018.11.25.
Már vásároltam máskor is önöktől. Korrekt, pontos, kifogástalan minőség!!!

Lakatosné Sárkány Júlia - Szigetszentmiklós |    5 / 5 csillag! 
2018. 11. 22.
Elégedett vagyok a termékükkel (szabóbaba). Villámgyors kiszállítás. Ajánlom másoknak is.

Liszkai Lukács – Dunaújváros
2018.11.18.
Nem üzletberendezéshez vásárolok Önöktől, egy speciális berendezéshez szoktam rendszeresen íves alu élzáró profilt felhasználni. Egyszerűbb megoldást használtam előtte, de az íves lezárás sokkal esztétikusabb. Itt találtam olyan terméket, ami pont megfelelő nekem. Emelte az általam gyártott berendezés színvonalát. Megbízható, pontos kiszolgálás, mindig számíthatok rá!

Tatár Mónika – Budapest
2018.11.16.
Magán célra vásároltam vállfákat, mert mindig leestek a ruháim a vállfákról, amit vettem arról már nem :) Nem igazán lehet kapni más üzletekben ilyen méretű vállfát. Megfelelő volt az ár, a választék, a kiszolgálás és a szállítás.

Hagymási Mártonné – Adidas Sportbolt – Törökszentmiklós
2018.11.14.
Már évekkel ezelőtt is rendeltem, plexit, alusin falra, cipők kihelyezésére. Gyorsak, és kedvesek :)

Váczy György - Formafa'2003 Bt. – Veszprém
2018.11.12.
Asztalos ipari cég vagyunk, és egy üzletberendezés megrendelése céljából kerestem meg cégüket. Kedvező árak és bő áruválaszték. Egy újabb elégedett ügyféllel gazdagodott a cég!

Somogyi Béláné - Dalaja Kft.
2018.11.12.
Zokni, és harisnya üzlet nyitásához kerestünk kivitelezőt. Felmentünk Budapestre a kiállító termükbe, ahol a projekt menedzser nagyon segítőkészen fogadott minket, és minden úgy volt, ahogy mondta. A tervezés is, és a gyártás is gyors volt. A szakemberek, akik felszerelték profi munkát végeztek. Gyorsak, profik, és segítőkészek! Az üzlet olyan lett, amilyennek elképzeltünk!

Dr. Csík Norbert – Kecskemét
2018.11.12.
A rendelés és kiszállítás gyors, korrekt. Jó ár-érték arány.

Odler Mónika – Tatabánya
2018.11.11.
Profi és megbízható üzlet. Azt kaptam amit vártam.

Baranyi József – Budapest
2018.11.09.
Garázsban tartott szerszámok, anyagok raktározása volt a cél. Jó webshop, korrekt árak, nagy választék. Udvarias, gyors kiszolgálás.

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 11. 04.
A szállítás gyors volt, a termék gondosan becsomagolva érkezett. A kép teljesen megfelel a valóságnak. Azt kaptam, amire számítottam, elégedett vagyok.

Szabó Zsuzsanna – Veresegyház
2018.10.18.
Elvesztek szállítás közben a kirakati babáim talpai. Régebben már vásároltam itt szabó babát és más ismerőseim is ezért fordultam Önökhöz. Jó minőségű, jó árú termék egyébként máshol nem is lehet kapni. Minden van, ami kellhet, jó áron, jó minőségben!

Szenk-Pál Kitti – Mohács
2018.10.12.
Falra szerelhető elemeket, vállfákat kerestem. Megbízhatónak tűnő internetes oldal, valamint a telefonos megkeresés esetén segítőkész, hozzáértő hozzáállás alapján választottam. A jelenlegi berendezéssel sikerült ízlésemnek megfelelő kialakítást kivitelezni.

Somogyi Csilla – Budapest
2018.10.10.
Fürdőszoba zuhanyfüggöny tartót vásároltam Önöktől. Nem láttam valóságban a terméket, nem voltam biztos a méretében. Szakszerű, segítőkész, pontos információt kaptam telefonon keresztül. Pontos termék információ, jó minőségű termék, korrekt ár.

Kurucz Elektro-Vill Kft. – Ráckeve
2018.10.05.
Papírüzletünkben a meglévő bútorzat elavult. A minőségi termékei, valamint a gyorsaság, segítőkészség miatt választottam Önöket.

Subics Erzsébet – Szombathely

2018.09.28.
Ruhatartó állványt kerestünk. Csináltatni szerettünk volna, de végül inkább rendeltünk, mert már ismertük a céget. Jó az ár-érték arány! Gyorsan megkaptuk a terméket!

Angi Tünde – Debrecen
2018.09.22.
Eszköz bővítés céljából kerestem ruhatartó sztendert. A weben találtam Önökre. Ár-érték arány, szállítási idő megfelelő. Rugalmasak, precízek és gyorsak voltak.

Dr. Bulissa Rezső – Budapest
2018.09.20.
Üzletberendezéshez kerestem alusínes kiegészítőket. Ismerős ajánlotta Önöket. Szimpatikus volt a telefonos segítség – 100%-ban elégedett vagyok.

Kiss Lilla – Budapest
2018.09.02.
Otthoni gardrób kiegészítésre kerestünk sztendert. Megvoltunk elégedve a gyorsasággal, korrektséggel, minőséggel. Fél évvel ezelőtt vitrineket vásároltunk az üzletünkbe és meg voltunk elégedve. A hamarosan nyíló üzletünkbe is önöket keressük meg.

Varga Csaba – Budapest
2018.09.01.
Internetes hirdetésben találtam a cégre. Máskor is itt vásároltam ezt a terméket (jolly krómcsöves rendszer). Nagy a választék és gyorsan össze lehet szerelni.

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 08. 29.
Magán szabósághoz kerestem szabóbabát. Itt volt a legszebb kínálat és ár-érték arányban is ez volt a legjobb. Még csak kezdő vagyok, de az élesben való gyakorláshoz (szabászat) kitűnő a szabóbaba. Szép a termék, gyors a szállítás valamint a csomagolás és a honlap is profi.

Roman Sándor Tánctársulata – Seregélyes Sándorné – Budapest
2018.08.29.
Színház vagyunk, ruhák tárolása, szállítása céljából vásároltunk ruhatartó sztendert. Az ár és a termék is megfelelt az elvárasoknak.

Holczhakkerné Major  |   5 / 5 csillag! 
2018. 09. 11.
Gyors, problémamentes lebonyolítás! Minőségi termék! Csak is ajánlani tudom, mind az eladót, mind a terméket! Köszönöm!

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 08. 17.
Nem csak a termék, a vevőkezelés is profi, köszönöm.

Szegedi Tömörkény István Gimnázium és Szakgimnázium
2018.08.16.
Iskolai tanműhelyben használjuk a női szabóbabát. A diákok munkáját segíti. Esztétikus kivitelezés, jó minőség és gyors szállítás!

Varga-Biszak Noémi – Hidas
2018.08.15.
Fotós kellék készítőként a termékeim jobb eladása miatt rendeltem/vettem a terhes torzót és az állványt. Kedvező volt az ár a kezdő vállalkozásomhoz, mert nem szerettem volna elsőre nagy befektetést. De a döntésem a telefonos segítség után dőlt el, mert kedves és segítőkész volt a hölgy. :)

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 08. 14.
Teljesen elégedett vagyok a termékkel, gyors és pontos szállítással! 
Sportkiállító helyhez kerestünk kirakati babát. Ismerősök általi ajánlással találtuk meg Önöket. Szimpatikus volt a kínálat, pont ilyen terméket kerestünk és az költségvetésünkbe is belefért. 


Szalai Edit – Pécs
2018.08.08.
Internetes hirdetésben láttam. A termékkel kapcsolatos telefonos kérdésünkre udvarias választ kaptunk. A küldeményt korrekt csomagolásban, nagyon gyorsan kaptuk meg.

Kovács Éva – Bátaszék
2018.08.08.
Pár hete rendeltem Önöknél fehér vállfákat, teljesen megvagyunk vele elégedve!

Szalay Patrícia – Budapest
2018.08.05.
Magán célra, sok ruha tárolásához helytakarékos megoldást kerestem. Önöknél találtam meg a terméket, amire szükségem volt. Gyors, pontos, korrekt ügyintézés, jó minőségű termék.

Haskó Edit – Tótkomlós
2018.08.03.
Kiállításra vásároltam szabóbabát. A gyors kiszállítás és a nem magas árfekvés miatt választottam önöket. Kiállításon szerepelt egy ruhám, a ruha úgy nézett ki, mintha rá öntötték volna a babára.

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 08. 03.
Mind a vásárlás, mind a kiszállítás, mind a termék minősége kifogástalan.

Felker Patrik – Budapest
2018.08.01.
Interneten, jelmezhez kerestem gyermek kirakati babát. Önöknek volt ilyen méretű kis próbababája. Gyorsak pontosak valamint kedves és segítőkész a kiszolgálás.

Szalai Anikó - Vecsés
2018.07.28.
Fotózáshoz, kiállításra, ruha bemutatásra vásároltam szabóbabát. Önöknél mindent megtaláltam, amit kerestem. Kedvező ár, gyors teljesítés!

 - Budapest  5 / 5 csillag! 
2018. 07. 23.
Köszönöm, nagyon elégedett vagyok a termékekkel és a kiszolgálással is.

Landi Balaskó Eszter – Balatonfenyves
2018.07.21.
Maximálisan elégedett voltam mindennel, köszönöm!

Molnár Erzsébet - Kaposszekcső 
2018.07.15.
Gyors, és korrekt kapcsolattartók, kiváló üzleti partner!

Berta Péter |    5 / 5 csillag! 

2018. 07.14.
Többször vásároltam már innen. Mindig pontos időben, és tökéletes terméket lehet vásárolni Önöktől. Megbízhatóság, pontosság, semmi "zsákbamacska"

Gyorsné Váradi Nikolett – Pécs
2018.07.05.
Én teljesen elégedett vagyok cégükkel, és a termék is szuper. Naponta használom. Lányom mérete, és tornaruha varráshoz tökéletesen alkalmas a szabóbaba, megkönnyíti a munkámat.

Béres Ibolya – Zalaegerszeg
2018.07.04.
Magánemberként vásároltam öltönyvállfákat, mert ehhez a termékhez sima üzletben nem lehet hozzájutni. Meglepően gyorsak voltak. A rendelést követő napon megérkezett a csomagom, ezt még nem tapasztaltam sehol, pedig gyakran rendelek a netről. :)

Kaszanyi Imre - Budapest |     5 / 5 csillag! 
2018.07.01.
Magánszemélyként, otthoni használatra vettem a terméküket. Teljesen elégedett vagyok a termékekkel. Személyesen vettem át megrendelésemet, ami gyorsan és egyszerűen ment. A webshop egyértelmű, annyi lett az ár amennyit ott láttunk. 

  5 / 5 csillag! 
2018. 06. 16.
Nagyon gyors volt a kapcsolat felvétel. Kedves volt az ügyintéző is. Másnap már itt is volt a csomag. Tökéletes minőség a baba. A méret is olyan amilyet szerettem volna . Szállításnál a talp rész kicsit meg sérült, de nem olyan feltűnő. Elégedett vagyok. Köszönöm szépen!

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 06. 16.
Köszönöm szépen, elégedettek vagyunk a termékkel és a szolgáltatással egyaránt.

  5 / 5 csillag! 
2018. 06. 13.
Nagyon elégedett vagyok! Gyors posta, megbízható cég. Csak ajánlani tudom őket!

Czibere Zsoltné - Budapest
2018.06.12.
Gyönyörűek az Önöktől vásárolt fali panelek és polcok, köszönjük szépen!

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 06. 11.
A szabóbaba nagyon klassz, jó minőségű, Kislányom boldogan öltözteti és tervez rá ruhákat!

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 06. 11.
Saját részre vásároltam, de tökéletesen azt kaptam amit szeretem volna.
Tudom ajánlani magánszemélyeknek is akik rendezik a ruhatárukat, szekrényeiket :-)
A ruhák normálisan néznek ki a tárolás után a minőségi vállfák miatt

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 06. 05.
Magán célra vettem,megvagyok elégedve a termékkel, azt kaptam amit vártam.

Buzás Tibor - Szolnok
2018.06.04.
A keresett termékek megfelelő áron fellelhetők voltak a webáruházukban. Gyorsan, pontosan megérkeztek a kiválasztott termékek. Gördülékeny ügyintézést tapasztaltunk. Korrekt, gyors, pontos partner a cégük.

Mlinárné Kolarovszki Mária – Békéscsaba
2018.06.04.
Megbízható, jó terméket forgalmaz, és gyors szállítással érkezik a termék.

 |     5 / 5 csillag!
2017. 05. 29.
Szeretünk dolgozni ezzel a termékkel, mivel gyorsan lehet rögzíteni, sőt a tábla rész elfordítható, így könnyű megfelelően beállítani.
Akkor lennék teljesen elégedett, ha az átlátszó műanyag lapok, amik közé bekerül a termékleírás, valóban átlátszó lenne - volt egy ilyen darab is a csomagban - és nem kissé opálos, ami sajnos nehezíti a szöveg olvasását...

Kelemen András – Rácalmás
2018.05.27.
Megbízható, gyors, jó minőség.
Már a barátaink is Önöktől vásárolnak, a fent felsorolt okok miatt.

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 05. 24.
Köszönöm szépen,nagyon elégedett vagyok a termékkel,nagyon jó minőségű,azt kaptam,amire számítottam:)

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 05. 24.
Mindenféle típusú rácsos falon használható, kitűnő minőségű termék.

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 05. 23.

könnyen összeszerelhető nagyon praktikus állvány ezért rendeltem még egyet

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 05. 19.
A megrendelt árú az elvárásainkkal teljesen egybeesett, így a véleményünk pozitív. :) A szállítást gondosan kezelték. Mindenkinek bátran ajánlom.

Méray-Horváth Bence – Érd
2018.05.18.
Jó ár-érték arány, gyors szállítás, készleten lévő termékek. Rugalmasság, segítőkészség. Gyors szállításnak köszönhetően az egyedi displayeink megfelelő időben eljuthatnak partnereinkhez.

Juhász Róbert – Nagykőrös
2018.05.18.
Tapasztalataim szerint egy megbízható beszállító mind időben, mind minőségben.

Toperczer Róbert - Szolnok
2018.05.08.
Köszönjük szépen a termékeket! Tökéletesen meg vagyunk elégedve a webáruházzal a gyors kiszolgálással és a kollégák kedvességével! A jövőben is Önökhöz fordulunk!

Kisné Zrínyi Mónika – Kunszentmiklós
2018.05.06.
Gyors, és minőségi terméket kaptam. Azt, amit kértem!

Tőkés Mihály - Újfehértó
2018.05.06.
Meglévő alumínium sínes panelhez kerestem kiegészítő elemeket. A vásárolt elemek könnyen beépíthetők és pontosan illeszkednek a már meglévő panelhez. A megrendelt terméket a megadott határidőn belül és megfelelő minőségben megkaptam.

Kuti Sándor – Mosonmagyaróvár
2018.05.06.
A keresett termék Önöknél volt a legkedvezőbb áron megtalálható. Korrekt, gyors bonyolítás.

2018. 05. 01.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, minden szempontból tökéletes, semmi apró hiba, minden passzol. 

Hartai Orsolya – Nagykovácsi
2018.04.27.
Jó áron, jó minőségű terméket kaptam. Gyors szállítás, jó minőség.

Kovács Kinga – Budapest
2018.04.25.
Gyorsak voltak és rövid volt a szállítási határidő. Kedves volt a vevőszolgálaton a kolléganő.

Katona Zsolt – Úrhida
2018.04.23.
Széles választék, kedvező ár. Pontos határidőre történő kiszolgálás.

Németh Tibor – Keszthely
2018.04.18.
Már vásároltam önöknél és meg voltam elégedve ez számomra elég garancia. Rugalmasak és segítőkészek. Az önöknél vásárolt berendezésekkel az eltelt időszakban nem volt semmi minőségi probléma.

Zákány Anna Anikó – Mohács
2018.04.18.
Nem vagyok üzletasszony, már két éve szeretnék magáncélra egy saját méretemben kapható próbababát. Ez most valósult meg. Este megrendeltem, másnap postázták, harmadnap a futár meghozta. Gyors volt, az áru jó minőségű, ez volt az elképzelésem. Köszönöm.

Gömöri Ferenc – Nagykőrös
2018.04.18.
Maximálisan korrekt telefonos tájékoztatást kaptam, azonnal utaltunk, ahogy megjött a számla!!! Profi csapat, maximálisan korrekt cég. Nagyjából megtízszereződött a tartozék forgalmunk.

Erdei Nóra – Szeged
2018.04.06.
Divattervező húgomnak kerestem szabóbabát. Jó minőségű terméket kaptam közepes árkategóriában és gyorsan.

 |   5 / 5 csillag!
2018. 03. 23.
Korrekt a rendelési lehetőség és a szállítás, a megrendelt termék kitűnő. Ajánlom másoknak is.
2018.03.13.
Már első látásra biztosnak éreztem az Önöktől történő vásárlást. A weboldalon feltüntetett áru pontosan megegyezik a kapott áruval, pontosan megadható rendelés, gyors kihozatal. 

Brankovics-Dózsa Magdolna – Szeged
2018.03.21.
Már előtte is a vásárlójuk voltam és meg voltam elégedve a minőséggel. Szabóbaba tekintetében az Önök ár-értékaránya a legjobb.

Scheuring Tímea – Budapest
2018.03.14.
Gyönyörű terméket kaptam, nagyon gyorsan. Kedvező àr, gyors és szívélyes kiszolgálás.

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 03. 12.
Arányos, stabil szabóbaba.

Szabó Orsolya – Göd
2018.03.12.
Alapítványunk egyik termékfejlesztési pályázatának kiemelt pontja volt az installációink/ékszereink megjelenítésének újragondolása. Kedves Barátunk, támogatónk ajánlására kerestük fel az Önök webshopját. Gyors, egyszerű, figyelmes, pontos ügyintézés.

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 03. 12.
Nagyon kedves eladó, rugalmas ügyintézés, tökéletes minőségű termék, csak ajánlani tudom. 
Gyors kiszállítás, tökéletes minőség, mint az összes termékük.

  5 / 5 csillag! 
2018. 03. 11.
Minden elvárásomnak megfelelt.

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 03. 09.
Jó minőségű termék, kitűnő ügyintézés és kiszolgálás!

Mórocz Ágota – Várpalota
2018.03.06.
Láttam a vitrines szekrényt egy boltban és ilyet szerettem volna. Kiváló termék, kedvező ár, gyors ügyintézés és kiszállítás.

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 03. 05.
Köszönjük, tökéletesen megfelelt.
Üdv: Színház - díszlet, jelmez tervezés

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 03. 05.
A 20 éves panelembe vásároltam a kiegészítő elemeket. A termék teljesen passzolt a panelhez. Korrekt leírás, gyors szállítás.

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 02. 27.
Szuper minőség és gyors kiszállítás :)

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 02. 24.
A legjobb választás volt, nagyon elégedett vagyok vele.

Auer Ildikó – Szombathely
2018.02.24.
Meglévő panelhez kerestem kiegészítőt. Átlátható honlap, részletes információ a termékről, utánvétes vásárlási lehetőség. Megbízható, korrekt cég.

Lapis Zoltánné – Szerencs
2018.02.21.
Szép, jó, korszerű, elegáns kellékek és bútorok. Átláthatóbbak lettek a kis ruhák. Elegánsabb lett a bolt.

 |   5 / 5 csillag! 
2018. 02. 19.
Gardrób szobát készítettünk és abba kellett a vállfa. Mivel sok nagykabátnak kellett a hely így erős nagyméretű vállfára volt szükségem . Mérete, ára megfelelő volt. A termékkel meg vagyok elégedve pontosan és gyorsan szállították ki a nem kevés 50 db -ot . Most már mindennek meg van a helye.

Nagy Lajos – Orosháza
2018.02.10.
Nem üzletberendezés céljából vásároltam. Makettjeimhez kerestem megfelelő tárolási megoldást. Megfelelt az áru értéke és a kiszállítási díj is. Egyszerű gyors a választási lehetőség, gyors az ügyintézés és szállítás.

Kiss Erika, ArtEra Bridal    5 csillag 
2018. 02. 08.

Kedves Váróczi Ákos!
Sajnos még nem jártam az üzletben. Korábban rendeltem női szabó babát. 
Nagyon korrekt volt az áruküldés és az áraitokkal is elégedett vagyok. 
Hadd mondjam azt, hogy ismeretlenül is állíthatom, a régi üzleti mentalitás jellemez és ez a szó legjobb értelmében. 
A vevőt kultúráltan kiszolgálni. Minőségi termékkel. A lehető legelérhetőbb árakon.
A vevő a fontos Nektek és a hosszútávú jó partneri kapcsolat, nem a hirtelen meggazdagodás. 
Remélem tényleg nem tévedek. Egy vásárlás és a fb oldal figyelése mondatja velem.
Szép napot és sikeres üzletet kívánok, hozzá kitartást és főleg jó egészséget.

 |    5 / 5 csillag! 
2018. 01. 30.
A termék tökéletes minőségű.
Rendkívül gyors a szállítás.
Bárkinek bátran ajánlom az oldalt!
Köszönöm szépen!


Boros Sándor    5 csillag
Tisztelt Eladó!
A csomag sikeresen megérkezett hozzám, nagyon jól néz ki a próbababa, modell bemutatására is tökéletes lesz. Köszönöm szépen a gyors kiszállítást!
Üdvözlettel: Boros Sándor

   5 / 5 csillag! 
2018. 01. 29.
Gyors, gördülékeny vásárlás!!

Vajay Attila, ​Termal Hotel, Ráckeve      5 csillag
2018. 01. 22.
A termék kitűnő, minőségi, és pillanatok alatt összeállítható!
Ajánlom mindenkinek..... :-)

Szüle Zsófi - Budapest   5 csillag 
2018-01-22
Karácsonyra vettem a próbababát a kistestvéremnek, aki 9 éves, és divattervező szeretne lenni.
Nagyon örült neki, azóta minden nap kétszer átöltözteti.
Abszolút meg vagyunk elégedve a minőségével, kinézetével. :)

Somogyi-Tóth Katalin – Budapest
2018.01.20.
Teljesen elégedett vagyok a termékkel is, a szállítással is. Az ilyen kérdőíveket azért nem annyira szeretem és csak azért töltöttem ki, mert kitűnő színvonalon dolgoznak.

SZABÓ ILDIKÓ - Nyíregyháza    5 csillag
2018-01-19
TELJES MÉRTÉKBEN MEG VAGYUNK ELÉGEDVE A TERMÉKKEL, ÉS A KISZÁLLÍTÁSSAL.
CSERÉLNI KELLETT, DE AZ IS GÖRDÜLÉKENYEN BONYOLÓDOTT.
ÍGY TÉNYLEG AJÁNDÉK LETT!

Hangosi Tiborné – Gyöngyös
2018.01.18.
Nem drága. Árai reálisak. Tökéletes minőség. Az egész cég nagyon pozitív arculatot mutat.
Jó itt vásárolni. Megbízhatok az itt vásárolt termékek minőségében. Szállítás gyors.
Amikor személyesen jártam a bemutató teremben, nagyon kedvesek és előzékenyek voltak.
Köszönöm.

Orosz Zoltánné – Pilis
2018.01.10.
Hobbi varróműhelyembe vásároltam próbababát. Megbízhatónak és minőséginek tűnt az árukínálat. Gyorsan, jó minőségű árut kaptam.

Fodor Csilla – Pécs
2018.01.10.
Kedves, segítőkész ügyintézés, gyors teljesítés.

Veres Katalin – Bordány
2018.01.10.
Szabás varráshoz kerestem szabóbabát. Egy ismerősöm már vásárolt önöktől, és tapasztalatai alapján ajánlotta az önök termékét. A terméket ajándéknak szántam és sikerült örömöt szerezni. Gyors kiszállítás, piacvezető ár, kitűnő kapcsolattartás.

Szénásy Béla – Páty
2018.01.10.
Egyből visszajeleztek, törődtek a vásárlóval. Az árut napokon belül megkaptam az elvárt minőségben.

Takács Edit – Zalakaros
2017.12.20.
Páratlan vevőcentrikusság és lelkiismeretesség jellemzi a céget!

Nem üzleti célból vásároltam, családiház dekor elemeként szeretnénk használni a szabóbabát, ami karácsonyi ajándék lesz. Az internetes oldal alapján megbízható cégnek gondoltam az üzletet és itt találtam olyan szabóbabát, amihez nadrágtartó is van. Nem tudtam elmenni a megrendelt termékért, de a terméket egy lelkiismeretes, vevőcentrikus csapatnak köszönhetően megkaptam az általam kért időpontban.

Gangelné Rozgonyi Petra – Pécs
2017.12.17.
Profi honlap, ismerősök jó tapasztalatai alapján választottam. Kedves, segítőkész, gyors ügyfélszolgálat és szállítás.

Szénászki Beáta – Harkány
2017.12.10.
Ajándéknak vettem barátnőmnek, aki varrónő. Ezen a szabóbabán készíti a menyasszonyi ruhámat.
Jó minőség, gyors szállítás és persze megfizethető ár. 

Tarjányiné Erzsébet, Törökszentmiklós   5 csillag 
2017-12-05
Minőségi termék, gyors szállítás. Szívesen ajánlom másoknak is.

Kotlár Ildikó, Kiskőrös   5 csillag
2017-11-13 
A termék messze a legerősebb és legpraktikusabb /bővíthető/ sztender az ezért az áron, interneten, esetleg máshol kaphatóak közül.
Mi szeretjük, otthonra is ezt veszem, nagy segítség.
​Köszönettel K.Ildi 

Savella Orsolya, Szolnok   5 csillag 
2017-11-12
Villámgyors kiszállítás, kifogástalan termék! Elégedett vagyok. Köszönöm szépen! 

 |   5 / 5 csillag!
2017. 11. 05.
Elégedett vagyok a termékkel. Masszív a sztender. Két terméket rendeltem, mindkettőt bútorgörgőkkel. Az egyik csak gumikerékkel volt raktáron, ami miatt felvették velem a kapcsolatot az üzletből, hogy ragaszkodom-e a bútorgörgőkhöz. Jó, hogy nem tettem, ugyanis a gumikerekes igaz, hogy kevésbé dizájnos, de sokkal könnyebben mozgatható, mint a bútorgörgős. Tehát a 4-es értékelés a bútorgörgők miatt lett, ami persze az én választásom volt. 


Hartyáni Eszter – Kecskemét
2017.10.08.
A szobámba kerestem ruha állványt, ami jó stabil és strapabíró, mert az előző össze szakadt. Először nem volt készleten ez az állvány, amit szerettem volna, de pár nappal később írtak, hogy még is van, vagyis tudnak be kérni, aminek nagyon örültem, mert nagyon szerettem volna ezt az állványt. Kedvesek voltak velem.


Zvara Gréta - Kisnánai Vár 

2017.10.03.
Kiállításhoz vásároltunk. Ár-érték arányban jó, ismerősök is ajánlották. Teljesen meg voltunk elégedve a rendelési folyamattal, a termékek is megfelelőek. Rugalmas, segítőkész munkatársak, jó termékek.

Sebestyén Tamás
2017.10.02.
Minőségi szolgáltatás miatt érte meg. Megbízhatóak, gyorsak és készségesek vagytok.

Kolozsvári Ildikó, Bakonycsernye
   5 csillag 
2017-09-04
A szabóbabát a kislányom születésnapjára rendeltem, 15 éves és mindene a divat. Nagyon nagyon örült a babának, számtalan variációban fel is öltöztette már. Ja! És nevet is kapott: Rozalinda

Nagyon elégedett vagyok a termékkel. 

Csite Zsolt – Budapest
2017.08.19.
Már korábban rendeltem cégüktől. Amit eddig Önöktől vásároltam, minden jó volt.

Jerzsele Gabriella – Inárcs
2017.07.13.
Gyerek szabóbabákat vásároltam a vállalkozásunk számára mivel gyermekruhákat (is) készítünk. Minőségi termékek és gyors szállítás. Profi, korrekt, gyors cég.

Nemes Kinga – Budapest
2017.05.30.
Szabóbabát szerettem volna vásárolni, a tervezés megkönnyítése céljából. A szaktársaim közül többen is Váróczis baba mellett döntöttek, az iskolában is ajánlották és ár-érték arányban is ez volt a legmegfelelőbb. Kissé megkéstem az áruátvétellel, mégis nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, hogy az áru eljusson hozzám. Ezen kívül kiváló minőségű termékeket kínálnak, jó áron.

Spanenberger Mónika – Budapest
2017.05.02.
Jelenleg divat és stílustervezőnek tanulok, és a projektjeimhez szükséges volt, hogy egy próbababát beszerezzek, így találtam önökre. Egyik tanárom ajánlotta önöket és elmondhatom, hogy nem csalódtam, sőt meglepődtem, hogy milyen könnyű ez a próbababa :)

Gergely Ferenc – Budapest
2017.04.30.
Ismerős ajánlotta a céget. Önöknél lehetett jó minőségű alusínes paneleket és széles választékban kiegészítőket vásárolni. Kiválóan be tudtuk rendezni a CURIOCITY Webáruház bemutatótermét. A kis alapterület ellenére látványos bemutatási lehetőséget biztosít a cca. 500 cikkelemnek.

Páskai Ildikó – Napkor

2017.02.20.
Használt gyerekruha és bababizományi üzletet nyitok. Utánanéztem több helyen és az Önök termékét láttam a legjobbnak. A csomag az Önök által megadott időpontban megérkezett hiánytalanul. Megbízható, korrekt cégnek ismertem meg Önöket.

Vargha Ildikó – Budapest

2017.02.15.
Szükséges volt a szabóbaba beszerzése, legmegbízhatóbbnak tűnt az oldal. Nagy választék, nem használt termékeket kínálnak.

Bácsné Balla Gyöngyi – Piliscsaba
2017.01.08.
Gyors és rugalmas ügyintézés, megfelelő termék kínálat.

Mészáros Péter - Szombathely

2016.09.07.
Általában Önöktől rendelünk, mert eddig bevált a boltjuk. Gyors ügymenet, gyors és viszonylag olcsó szállítás, jó minőség.

Götz Lívia – Szekszárd

2016.07.29.
Egyéni hobbivarró vagyok, ezért vásároltam a szabóbabát. Nagyon elégedett vagyok! Elégedett vagyok a kiszállítással, a csomagolással, a termékkel. Elégedett vagyok azért is, mert az én hibámból adódóan/elnéztem a szállítási dátumot/ kértem tájékoztatást e-mailben, és azonnal telefonon felhívott egy hölgy és nagyon készséges és kedves volt! Általában: mindenre kitérően precíz. Gyors szállítás és kommunikáció. Egyszerű rendelési mód, többféle fizetési lehetőség. A megrendelő számára kényelmes vásárlási mód.

Vancsek László – Mohács

2015.12.21.
Rögtön az Ön termékeit választottuk a szimpatikus termékek, valamint a cég jó híre miatt. A megrendelt termékekkel tökéletesen meg voltunk elégedve, a boltot be tudtuk rendezni úgy, ahogy elképzeltük.

Bődi Ivett

2015.12.17.
Nagyon gyorsan és hatékonyan megtaláltam a megoldást az önök segítségével, így a cégcsoport tulajdonosának időben elkészült az igényei szerinti gardróbszoba. Vevőbarát, segítőkészség, széles választék, szakmai támogatás, jó ár - érték arány.

Lukács Róbert – Nagykáta
2015.12.17.
Újonnan nyílt női divatáru üzletünkbe kerestem, viszonylag jó ár-érték arányú, gyorsan és jól variálhatóan szerelhető berendezést a ruhák kiakasztásához. Igazából az első üzletünkben, megörököltük a berendezést, de ennél sokkal szolidabb és helytakarékosabb megoldást kerestem. Mivel a Váróczi termékeit már ismertem, hisz bizsu falhoz rácsot és egyéb termékeket már vásároltunk, így egyből itt kutattam a lehetőségek közt. Gyorsan és viszonylag kis költségvetésből sikerült felszerelnem az üzletünket, ami teljes megfelel az igényeinknek. Gyors, kedves és precíz kiszolgálás!

Bunné Fekete Tímea – Gyula
2015.08.24.
Próbababára volt szükségem fotózáshoz. Olcsó volt, és jó minőségűnek is tűnt a termékük. Nagyon is megérte megrendelni a próbababát, mert azóta jócskán megnőtt a forgalmam.

Domokos Attila
2015.08.17.
Àr és termék minősége miatt választottam Önöket. Nagyon-nagyon korrekt cég!

Somlyainé Máté Klára 
2015.07.19.
Egy pet shop berendezésénél nyújtott nagy segítséget a termékük. Kis helyen sok mindent el tudunk helyezni. Egy ismerősöm üzletében láttam a terméküket. Elmondta, hogy Önöktől vásárolt. Így én nem is kerestem mást. Jó árak, jó minőség, gyors kiszállítás, kedves szimpatikus, segítőkész emberek a "vonal másik végén". Azt kaptuk, amit vártunk, és olyan minőségben.

Szalai Mihályné – Vecsés
2015.01.17.
Ruhakölcsönző és készítő műhelyembe kiállítási célra kerestem szabóbabát. Ismerős ajánlotta Önöket. Kedvező ár, jó minőség, megbízható, pontos cég.

Mezőné Hutás Anikó – Nyíregyháza
2015.01.15.
Kerékpárüzlet berendezést vásároltunk ismerősünk ajánlására. Átlátható internetes oldal, gyors szállítás utánvéttel.

Nagy Cecília – Budapest
2014.12.15.
Virágüzletbe csomagolópapír-tartót kerestem. Egyből megtaláltam a webshopon a keresett terméket és meg is rendeltem. Gyors, pontos szállítás, megfelelő termék, remek ügyfélkapcsolat.

Kolonics Melinda – Budapest
2014.10.13.
Új üzletnyitáshoz kerestünk partnert. Jó áron dolgoznak, kiváló minőségű termékekkel. Telefonon segítőkészek voltak, sugárzott, hogy megbízhatóak. Maximálisan meg voltunk elégedve.

Várszegi Rita
2014.09.15.
Ruhatartót vettem. Ragaszkodtam a minőséghez, ezért kerestem fel Önöket. Elégedett vagyok! Kitűnő termékek, remek a kiszolgálás, szaktanácsadás.

Reiter Zoltán – Budapest
2014.09.15.
Már korábban is vásároltam és elégedett voltam. Korrekt precíz, megbízható cég, jó minőség, pozitív hozzáállás.

Dr. Szabó Sándor – Nyírbátor
2014.04.14.
Ismerős üzletben láttuk, s tudtuk, hogy számunkra a széles választékú apró dolgok kihelyezésére a legideálisabb rendszer a krómozott rács. Nagy áruválaszték, piacképes árak. Gyors és kedvező szállítás. A munkatársak, kedvesek és segítőkészek.

Az Ön ajánlása mikor kerül ide?

Hollós Péter
Hollós Péter
Hunilux Kft - értékesítési igazgató
5 csillag
Szabó-Latosinszky Attila
Szabó-Latosinszky Attila
Sea-Watch Búváráruház - tulajdonos
5 csillag

A konkurens cégeknél közel dupla árakat találtam... Evés közben jön meg az étvágy; innentől a 200 négyzetméteres horgászboltot és a nagykereskedésben jelentkező üzletberendezés igényünket is Várócziéktól szereztük be. Udvarias, rugalmas, használható tanácsokat nyújtó szakszerű kiszolgálás.

Pankotay Gellért
Pankotay Gellért
Árgus Kkt / Trabucco Fishing Center és nagykereskedés - tulajdonos
5 csillag

Nagyon szuper hely! Zárás előtt negyed órával is kedves, türelmes kiszolgálás, gyors ügyintézés! Profi csapat!

Steiner Zsanett
Steiner Zsanett
5 csillag

A vásárlást gyorsan tudtuk lebonyolítani, éppen erre volt a legnagyobb szükségünk! A cég által forgalmazott babákat egyszerű mozgatni, hiszen nagyon könnyűek. Több mint 2 éve használjuk Őket, a tartóssággal sincs gond!

Körtvély Adrienne
Körtvély Adrienne
Kaleidoscope arts and comm! - tulajdonos
5 csillag

 

   

 

Ők már minket választottak:

Olyan sokan bíztak és bíznak meg bennünk, hogy értelmetlen lenne felsorolni a több száz cégnevet, de az alábbi térkép talán szemlélteti, hogy mekkora ügyfélkörrel rendelkezünk. :) Fontos, hogy a térkép csak az elmúlt kb. 1 év ügyfeleit és vevőit tartalmazza, tehát nem évekkel ezelőtti eredményekkel dobálózunk!

Váróczi Üzletberendezés ügyféltérkép

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Információk