Termékek Menü
0

Dohánybolt pultok

Speciálisan a Nemzeti Dohányboltok számára tervezett pultcsaládunk kiváló és mutatós üzletberendezései lehetnek üzletének!


A "Dohánybolt pultkombináció" néven kínált termékeink csomagajánlatok, a komplett pultot tartalmazzák, különböző kivitelben és válogatásban. Ezen dohánybolt berendezéseknél próbáltunk olyan összeállításokat kombinálni, hogy mindenki a költségvetésének megfelelő kivitelt meg tudja találni. Ha egy dohánybolt kombinációt rendel, a rendelésénél a pult szekrény részének ill. a munkalapnak a színét is adja meg!


A pult részei szabadon variálhatóak, összerakhatóak, összeválogathatóak, így alkalmazkodik az Ön igényeihez és az üzlete méretéhez is.Ezért is kínáljuk a pultelemeket külön-külön is! Ha így - egyéni kombinációban - rendeli meg a pultokat, ne felejtsen választani a pultelemekhez munkalapot!

3 típusú munkalap közül választhat (plus íves és szögletes) :

a.: Nem végzáró munkalapot akkor válasszon, ha az adott elem a pult közepére esik, azaz mindkét oldalán 1-1 másik elemet is el kíván helyezni - ez az elem méretben megegyezik a pultelem méreteivel (nem lóg le arról.

b.: Toldó munkalapokkal a pult sarkánál (fordulásánál) lévő pultelemet fedheti be.

c.: Végzáró munkalapok a pult végére kerülhetnek. Ezek a munkalapok 8 cm-t lelógnak a pultelemről a pult széle felé - ezzel is szebbé téve pultját.
 

Ezekkel a pultokkal biztosan feldobja üzlete mejelenését, így kellemes lesz a helyiségben tartózkodni mind eladóként mind vásárlóként.


A pult részein használható bútorlap színek:
fehér, fekete, titán, alumínium, méz juhar, gőzölt bükk, cseresznye, éger, zebrano homok, csokoládé bükk

A színek a felső és alsó részen (plut ill. munkalap színei) eltérőek is lehetnek, így csempészve egyedibb designt a dohánybolt berendezésbe.

KATTINTSON A KÍVÁNT TERMÉKRE!

Rendezés: