Termékek Menü

Alumínium sínes panel, 15 cm-es síntávolsággal, ROVER tölgy

Kattintson a képre a felnagyításhoz
Cikkszám: SL-P15-553

Üzletberendezés szállítási információk

15 cm-es osztású alumínium sínes MDF panel ROVER tölgy színben.

A panel ára tartalmazza a 15 db alumínium sínt is!

További színekben is rendelhető, kérjük válasszon a lenti színválasztó gombok segítségével!

Extra minőségű, mindkét oldalon fóliázott, OLASZ MDF panelek, T alakú, NAGY TEHERBÍRÁSÚ alumínium sínnel. Nem reped, nem törik, nem karcolódik!

Tábla méret: 1 200 mm széles, 2 400 mm magas (2,88 m2)

Bármilyen irányba méretre vágjuk, 1499 Ft/fm áron, mely akár meg is várható!

A szállítás díjáról kérjen árajánlatot a varoczi@varoczi.eu címen!

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Válasszon termékváltozataink közül

Szín
Ár:
62.999 Ft + ÁFA ( 80.009 Ft )
Menny.:tábla

Részletes termékinformáció

Üzletberendezés szállítási információk

15 cm-es sín távolsággal, ANTIK HAJÓPADLÓ, BETON, DRIFT WOOD PROVENZA, EZÜST, FEHÉR, FEHÉRÍTETT HAJÓPADLÓ, FEKETE, JUHAR, KARIBI KÉK, KŐSZÜRKE, MAGASFÉNYŰ FEHÉR, MAGASFÉNYŰ FEKETE, MAGASFÉNYŰ PIROS, NARANCS, NATÚR HAJÓPADLÓ, PIROS, ROVER tölgy, VINTAGE, WOODLINE színekben.

Legkedveltebb üzletberendezési rendszerünk az alumínium sínes MDF panel, melyet 1200 x 2400 mm-es tábla méretben áruljuk. A panelekbe illeszthető sínek helye előre ki van marva, a sínek külön szállíthatóak (a panel ára tartalmazza az T-sínt is). A piacon elérhető olcsóbb termékekkel szemben, ez egy nagysűrűségű MDF alapanyagból készült, melynek terhelhetősége többszöröse a hagyományos bútorlapénak. A panelekkel színazonos bútorlap polcokat rendelésre, közel 100 féle kiegészítőt kínálunk raktárról!

A panelek oldala nyers MDF anyagú, ezek lezárására javasolunk többféle alumínium szegélyt, illetve élfóliát. Falra szereléskor a pontosan összeillesztett panelekhez nem szükséges élzárás, hiszen az oldala rejtve marad. Több panel felszerelésekor a két szélét érdemes lezárni az esztétikum, valamint a tartósság (pl. esetleges vízzel való érintkezés miatt). A fenti árak nem tartalmazzák az élfólia, vagy alumínium szegély árát.

Egyedi sín távolsággal és kiosztással is rendelhető (minimum síntávolság: 7,5 cm): minimum rendelési mennyiség: 10 tábla/kivitel, határidő: 3-4 hét.

Szélesség 1200 mm
Magasság 2400 mm
Vastagság 18 mm
Súly (sínekkel együtt) 48 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: Alumínium sínes panel